Julen äntligen över nu mot det nya året =)

Igår var det julafton. Jag jobbade fram till halv fyra sen bar det av till barnens farfar där familjen väntade på mig. När jag kom så var maten klar och vi satte oss till bords. var god mat men jag fick inte i mig så mycket =(

Efter matbestyr så kom det en tomte och hälsade på =) Alice tittade på tomten och sa: e farfar ju. dom fick sina klappar av tomten och jesper fick en kram. sen sa tomten hej då och gick =)

Sen blev det utdelning av resterande klappar.
Jesper fick en kram av tomtenAlice kramade junie som tack för julklappen =)

jesper hade gått upp på borden och satt och mumsa choklad =)


Nu e entligen den dan över mu e det bara att gå i väntan på det nya året =)

hej så länge
Ja god jul på er alla då =)

Dålig uppdatering jag vet, men hinner fan inte med mig själv just nu har tagit på mig lite för mycket för vad min familj klarar av tror jag.
De ringde från dagis igår, min älskade lilla kille hade gråtit från det att jag lämnade honom. tills jag hämta typ =(
Dom e ju inte vana med dettra ju. dom har varit trötta och ätit dåligt typ en vecka nu, har blivit ett litet bakslag för dom så i´dag fick de ledigt från dagis. =)
mammas älsklingar =)

Har varit väldigt mycket jobb just nu men från 1 januari har jag fått ett vick på 5 månader i norrtälje. så skönt e typ på 80 % =) underbart.

I tisdags fyllde  min älskade mamma 48 år. Vi var där tillsammans med mina systrar och lillebror john, alla barn + respektive. Blev även en lilla julafton då vi delade ut lite julklappar eftersom vi inte kunde vara tillsammans. barnen blev jätteglada =)Vart en mysig och livlig kväll med trötta barn =) skönt när man sedan satt sig i bilen och barnen somnade =)

hej hopp


Perfekt timing eller inte =(

På fredag e det dags för julklappsinköp. Verkligen ända dagen som det går på sedan jobbar jag varje dag fram till julafton. Och precis då ska det komma ett helvetesväder över oss =( lite less man vlir men det skiter jag blanka  f-n i för det måste jag göra.
Skulle inte bli en rolig jul utan paket att prassla med, tycker jag =)

igår var det Luciatåg på barnens dagis. Alice gick med i tåget efter mycket grin och tvekande =/   Hon var så gullig så min lilla pepparkaka =) Jesper satt hos mig och barnens mormor Åsa, han var tyvärr för liten i  år men nästa år så kommer han att vara med =)

Här kommer bilderna =()

Vart en väldigt lyckad morgon med fika efteråt. macka med skinka och senap,kaffe ,te, varm oboy och pepparkakor.

Sen åkte jag och mor vidare och barnen fick leka vidare med sina lussevänner =)


Final i idol ikväll då =)

Ja då var det äntligen fredag och dags för slutfinal i Idol.´Hade inte tänkt kolla men karln min e på julbord så någe måste man ju roa sig med =)
I onsdag s var ju jag och syster sara med barn hemma hos familjen nilsson i södertälje =) Det var riktigt trevligt. fick även träffa hennes nya karl, han var trevlig. god mat och trevligt sällskap =) kan ju ibnte bli mycket bättre.

Men tog ju självklart lite bilder så här e dom
Mosters sötnosar

Pussgurkan Hampus

Min guddotter Filippa

Lilla Isabelle

Sara har klippt av sig hela peruken, så jävla snyggt =)

ja inte så bra bild men hon var med hon me haha konstigt hon bor ju där hihi

busungar =)

ja det var det de, nu ska jag göra kväller för mina små krambjörnar =) hej hopp...


Pepparkaksbak

Idag kom Martina hit med Junie och åt lunch och lekte en stund. Blev även pepparkaksbak med barnen.en kul tanke men skönt när det var över =) 
Även sara kom med sina barn för att få baka några kakor =) får se om man fixar något mer bak i år eller om det räckte och blev över =)kul kul.

Imorgon bär det av till Strorasyster carro men lillasyster sara och hälsa på en sväng på andra sidan jorden =)
Ska bli kul att träffa de små tomtenissarna där hemma. hihi. går ju så lång tid emellan att man ses så =) ska bli kul att se hur syrran har gått ner också. Hon gorde ju sin gastric bypass den 1 november och allt har gått jättebra =)
mer om det kommer väl imorgon. Blir nog även ett besök på ikea när man ändå e på väg. måste ju köpa pennor till Alice tavla som hon fick i 3-årspresent av morfar Lelle=)

hej hopp


Underbart kul maskerad =)

Var ju som sagt på maskerad i lördags med jobbet. Var verkligen jättetrevligt. Glada miner och mycket dans. En över förväntan väldigt trevlig kväll.
Länge sen jag hade så kul faktiskt =)

Men före så var vi på kalas. det var kul att bara ta med sig Alice omch ge henne lite tid =) Ensamtid asså.

här kommer lite bilder =)


Rasmus fyllde 4 år. grattis gubben

Lillasyster Nora fyllde 2 år =)

Nu lite smaskens från kvällen.
Kvällens absolut coolaste utklädnad =)
ja det var några resten ligger på min facebook =9

hej hopp


Barnkalas & maskerad =)

Idag ska jag och Alice åka på barnkalas hos R & N som fyller 4 och 2 år redan =() Ska bli trevligt tycker jag. sen ska jag jäkta hem för att sminka mig och sedan åka vidare till norrtälje och äta med några trevliga arbetskompisar =)
Efter det så bär det av till en lokal i vigelsjö där det e maskerad för personalen  =) ser verkligen fram emot detta och hoppas att det blir så kul som jag förestäler mig att det ska bli =)

Vill ni se hur jag ska se ut, håll i er här kommer Mamma muuuu!!!Riktigt rolig tycker jag =)


RSS 2.0