Vart kommer alla ifrån?

Vilken dag. Mor min e hemma en dag från semestern så vi tänkte hitta på något spontant så vi bestämde igår att ta en tripp med Eckerölinjen. Trodde vi ja när man väl e där i tid tyckte vi så var det redan en massa folk där vilket slutade med att färjan blev FULL så det var bara att packa in ungar och vagn och alllt igen och bege sig hem.

Fy så tråkigt men vad gör man =(

Man börjar märka mer och mer att kläderna börjar göra sitt, men det gör ju absolut inget =) Hej då gamla och HEJ nya säger man då =)

Något förslag på vad man kan hitta på en regnig dag som denna?

Igår va min lilltjej på pusshumör =)                  Så mysigt när de e på det humöret =)                     Pappapussar blev det med =)

Älskar dig vår lilla tös


Nu e dom borta =)

Äntligen så e stygnene borta.Var väl inte i vägen så men de sticktes lite då och då.
Men ska man vara fin får man lida pin =)

Snart kommer min kära kusin ut till vårt sommarställe ute på singö. Han bor i england så det e inte ofta man ses men en gång om året e bättre än ingenting =)

Ikväll blir det en promenad med min goa vän C, för man kan ju inte bara operera sig och tro att allt ska bli bra så man får la skaka på fläsket lite Hihi.

Vi hörs ; )Snart e jag ett minne blott =)

Äntligen imorgon =)

Mina stygn

Imorgon bär det av till vårdmottagningen för att ta bort mina stygn på magen. Ska bli så skönt att känna sig fri =)

Har ätit för ien liten stund sen kommit in på att få äta purekost i nån vecka nu. Skönt =)

hej så länge=)

Välkommen till min nya blogg!

Heter Elin, e en 24-årig tvåbarnsmamma. Bor med min sambo i ett hus på landet. Våra barn heter Alice 2 1/2 år och Jesper 1 år.
Det var en liten snabbis men det viktiga till att börja med =)

Jag har under mitt 24-åriga liv alltid varit överviktig, nu som mest har jag vart uppe i 145 kg och det e inte bra, så jag beslutade mig för nåt år sen att jag ville göra en gastric bypass operation. Men då kom ju lilltjejen, vid nästa tanke kom lillebror men med hjälp av min barnmorska så sitter jag här idag och har äntligen gjort den =)

Den 14/7-2010 la jag mig på bordet.

Har startat denna blogg för att kanske ge inspiration till andra övervktiga människor eller kanske bara svara på om någon funderande själ kanske har någon fråga =)

Jag har idag en och en halv vecka efter op gått ner redan 4 1/2 kg  =) Weee...

kram


RSS 2.0