Bakdag idag...

Idag tog jag mig i kragen och bakade kakor för alice kalas 6 november. bra att vara i god tid så man slipper stressa som vanligt =) Jag bakade bondkakor och kolakakor och nån dag nästa vecka får det nog bli bullbak =)sen e det bara tårtorna kvar. Har beställt så fina tårtbilder till alice tårta men dom får ni inte se förrän efter kalaset =)

Nu på kvällen har jag vart på min tisdags-spinning. skönt att göra något nyttigt.
Så nu e jag nyduschad och ska nig gå lite på tv innan sängen säger hej.

God natt kära vänner

Ullared i november =)

Idag var jag på sista loppisen i söderhall, det e det tråkiga med hösten när allt kul slutar =( men men ska gå i täby en sista gång innan debn också säger hej för säsongen =).
Senare åkte vi till barnens farfar och hälsade på en stund och fikade. nu e vi hemma har precis ätit och snart dags att lägga våra små monster =)

Nu e det i alla fall bestämt att i novemberlönen åker vi ner till Ullared för julklappshandling =) ska bli kul fast det var ju inte så längesen, var ju där i juni också. Ska åka med S och hennes mor och förmodligen min med =)

Alice får därför nöja sig med några presenter som vi redan köpt så får hon något finare till jul istället. men vad gör det hon e ju bara tre och blir glad om hon så skulle få ett.

In i duschen och sen e det kväller

Tjingeling


Denna dag............

Kan den inte bara ta slut nån Jävla gång. Har verkligen vaknat på fel sida idag och ingenting e kul. jesper stod och skrek halv fem i morse och sen skulle VI inte sova mer tyckte han klängde på mig hela tiden, drog mig i håret slog mig i ansiktet. usch säger jag bara.

vädret gör ju inte saken bättre direkt, skulle helst bara vilja lägga mig under täcket och försvinna tills imorgon  eller när humöret kommer tillbaks.

vad ska ni göra för kul idag då?

Fredag =)

Idag ska jag och barnen hem till S men M & J. Ska bli jättekul jag och S konstaterade att det e typ ett år sen vi träffades alla sist. Helt knasigt hur klivet e men man hinner ju inte liksom med allt hela tiden.
Så det blir lite lunch och kaffe och prat. =)

Vet inte vad resten av helgen bjuder på, K & D ville väl hitta på något så vi får se vad som händer.
Jag e jättesugen på att åka upp till jockes farmor uppe på Väddö det var ett tag sen nu. Tänker på dig ska du veta =)

Just det håller på att få bort pluggen ur munnen på min dotter och det börjar gå ganska så bra faktiskt. skönt att slippa den =) e ju så fult när dom e lite äldre. hon fyller ju trots allt tre om lite mer än en månad =)

på återseende =)



Beslutsångest på hög nivå

Idag har min hjärna gått på högvarv. Känner att jag börjar gå till överstyr. Jag har ett extremt shoppingberoende och har nu i och för sig vart duktig i en vecka men vad e det om man tänker på ALLT annat. det behöver inte vara någe märkvärdigt. Mår bra av att bara gå in och hitta något.
idag skulle en kompis ner på stan men jag hade andra planer så jag avstod, men fick näst intill en knut i magen  och det började bokstavligt klia i mina fingrar då måste man verkligen inse att det måste ta slut NU.

Kompisen S frågade även om jag ville åka med ner till ullared i novemberlönen och köpa julklappar. Vore ju en väldigt bra ide e ju sååå bra priser på leksaker och så =) var ju nere i somras.
Får se hur jag gör och vad karln säger, isåfall har jag sagt till mig själv på skarpen att inte göra av med ett ända öre fram tills dess, förutom alice födelsedag såklart =)

Vad tror ni klarar jag det? det tror jag för jag har en ganska stark vilja =)

tjosvej

Jag


Min lillasyster hade kommenterat ett kort på mig och detta var i slutet av februari i år:

            
                                I februari                                                                       Nu: 30kg lättare


Helgen har sagt hej då igen och en ny vecka ska svicha förbi =)

Har vart en relativt lugn helg faktiskt. I fredags så var vi bara hemma och hade det lugnt, i lördags gick jag och sambon på bypuben men ett par vänner, även M kom förbi när hon slutade jobbet det var kul =) Men henne fick vi sedan skjuts hem så man slapp att gå i det ostadiga vädret =)
Min kära lillebror satt barnvakt för första gången och det gick jättebra så dig räknar jag med fler gånger ; ) Verkligten jättesnällt J.

Igår var det ju självklart val på g jag har aldrig vart intresserad av politik någonsin men igår satt jag uppe på valvakan till tolv halv ett nåt sånt =) var kul med lite konflikter hihi

Vad tycker ni om valet? Förmodligen skit med det som blev =) Men men det e bara att gilla läget =)

Vad har ni haft för skojigt för er i helgen då?

Tjingeling =


regniga torsdag......

Regnet faller ner utanför mitt fönster och blöter den höstlika marken.

Nä haha nu tror man ju nästan att man försöker bli poet haha.

Vad gör man en dag som denna, ingen aning säger jag då =) men nåt hittar jag la alltid på som vanligt. lämna barn på dagis och kanske för en gångs skull åka hem och pula lite med hemmet. Låter tråkigt =(

Uppdatering kommer ; )

Bon prix

Mina saker från bon prix har kommit, blev så jävla nöjd. Allt satt jättebra

http://www.bonprix.se/se/Stoevlett-1930994-bundle.htm?id=1253462160611474656-0-4c8fc906&sourcePageClick=article_image

http://www.bonprix.se/se/Lang-polotroeja-2693311-bundle.htm?id=1253462160611474656-0-4c8fca6d&sourcePageClick=article_image


http://www.bonprix.se/se/Topp-2571437-bundle.htm?id=1253462160611474656-0-4c8fcb34&sourcePageClick=article_image

kommer absolut handla här fler gånger =) vad tycker ni om mina inköp?


Barnens nyfixade rum

Gjorde ju om Alice rum till DERAS rum så med andra ord har jesper flyttat in till henne nu =) går jättebra och dom tycker det e jättekul båda två. Så e det ju skönt för en annan och få ett eget rum ; )

Så här blev det =)


Nyuppsatta hyllor blev Sååå bra =)



Jespers säng

En fin Prinsesshimmel till min prinsessa =) Och en sängram från mormor

blev nöjd måste la upp lite tavlor till jesper så han får lite grabbigt, sen har jag budat hem på tradera två gardinkappor. Båda e blåa men en e med spindelmannen och en med tingeling så dom får varsitt fönster =) lite kul tycker jag.

hej hopp


Tisdag med go vän

idag blev jag hembjuden till S, hon ringde och frågade =) Kul kul så gav jag hennes dotter paket eftersom hon fyllde 1 år i söndags. Grattis V i efterskott =)

Dagis går inte aså bra för Alice nu på morgonen vid lämning hon gråter och vill inte bli lämnad där, men man får vinka fint och säga hej då =( men jag vet ju att det går jättebra sen när jag går. Lilla vän.

Idag blir det en hel laxfile med kokt potatis och hollandaisås, smaskens.

Har börjat följa icas billigaveckanrecept tyvärr inte idag men så ofta som möjligt, det finns så mkt gott nam nam.

Idag ska jag på spinning igen ska bli kul, det var ju tyvärr avbrott för oss förra veckan pga förkylningar =( men nu tar vi nya tag =)

Snart redan onsdag asså, tiden bara rinner iväg,

hej hopp

Ännu en helg avklarad =)

Helgen har vart bra. I natt sov Vår alice hos sin farmor i Åkersberga =) dom gick på tivoli och åkte karuseller och hade det mysigt, även faster E var med.
Hon har ännu inte kommit hem och har nästan lite ont i magen av saknad =( men men snart kommer hon nog =)

Idag har jag och Jesper vart med lillasyster och fam på loppis i söderhall, det var kul för jag har ju blivit en loppistorsk om man säger  så =)

Här e lite fynd:

 
ett par Warp-skor strl 22 till jesper i vår =) Jättefina för 10 kronor

Nikeskor till Alice strl 25,5 till våren =) Söpersöta till en söt tjej 50 kronor

Nu blir det städa av för Alice, Jesper älskade den =) 40 kronor

Cars set till Jesper 70 kronor (lite dyrt) men men



Gulligt med katten janson 30 kronor

Hello kitty pussel 15 bitars 5 kronor (tänkte hon skulle få när hon fyller år).

En lyskompis för 1 krona. (inte lika fin som C:s men ändå) =)

Sen fick Alice några fina byxor och nån tröja =) Nöjd med mina inköp som vanligt =)

Nä nu ska jag se en film och vänta på mitt älskade Hjärta som kommer snart =)


Jo det också, imorgon ska jag mor och syster till åland en sväng med vikingline och barnen e också med såklart =) Ska bli kul, men åker mest för att köpa snus till min älskade man eller sambo eller karl ja välj själv =)

Natti natti =)


jag e här jag lovar =)

har bara inte så mycket att berätta för världen =) Har suttit och traderat lite och hoppas man får iväg en del =) Var ju på meandis höstkollektionsvisning igår det fanns MYCKET fina saker där kan jag lova och dyrt blev det =) men det får man ta om man ska gå på sånt dära.

hur har eran vecka sätt ut då? och vad händer till helgen ?

Tjo

Några fler bilder bara till er =)



















Nu får ni inga fler hahaha som om det inte räckte för längesen tycker ni ; )


Måndag igen med fullspäckad helg bakom sig =)

Nu e det över med dop och grejer för ett litet tag =)

Var verkligen ett jättebra dop, hon var helt underbar. Gudfar A (M:s bror) lös av äran verkligen. Jättekul att se tycker jag. Jag blev ju gudmor vilket också e en jätteära tycker jag. Sara hade vart så duktig och slitit med bakning och tårtor, dukning mm en klapp på axeln till dig lillasyster =)

Kommer här lite blider men har ej alla så dom kommer lite senare =)









































det var det de =) idag blir det en lugn dag måste väl bege mig in till staden och handla lite här på förmiddagen, tänkte göra korvstroganoff idag mums =)

Vad ska ni äta idag ?

hej hopp



Förkyld fredag

Fredag igen då, fattar inte var veckorna tar vägen. Snart e det snö ute och jultomten kommer och frågar om det finns några snälla barn =)
Nä så fort kanske det inte går ,får ju inte hoppa över lillans 3-årsdag den 6 november =) Tänk snart tre år


Nu tillbaka till nuet. eller dået =)

Var ju hos syster sara i onsdags, var trevligt att diskutera lite med lilla Linnea =)















En liten ängel eller hur ?

Imorgon bär det av till täby galopp för att sälja på deras loppis,håll tummarna för att jag får bort en massa skit =)

på återseende


RSS 2.0