Underbara helg <3

Har verkligen haft en underbar helg. Solen skiner och det gör ju saken bara såååå mycket bättre.
Igår lördag så var jag med C och lillasyster i uppsala och sålde på barnloppis i fyrispark. Det gick faktiskt jättebra. Fick en massa stora jobbiga saker sålda som bara har stått innan, och barnen lär inte märka att de e borta heller =)
Jag fick ihop 733 kronor och det e jag jättenöjd men. Lite extrapengar e ju aldrig fel =)
Sen blev det en kväll med håll i gång innan barnen äntligen somnade. Dom hade hällt ut en massa mjöl på golvet som jag fick efterstäda lite samt att dom hade hittat en burk med wd-40 (5-56) så i mitt rum var det bara att bädda rent helt och i barnens rum fick jag diska massa leksaker och tvätta golvet =(
Jobbigt för stunden men skönt när det var klart.

Idag så hade jag bestämt mig för att göra något kul med mina barn och aktivera dom så jag bestämde med C och syster yster att va skulle åka till lekrymden och röja. Det var behövligt och barnen hade jättekul. Även J kom med barnen lite senare och busade runt. Efter tre timmar av lek och fika gick vi och handlade och åkte hem. Barnen somnade som stockar i bilen och fick sova kvar där ett tag innan jag gick och hämtade in dom =)

Nu står en god lasagne i ugnen och snart kommer middagsgäster =)
M & T kommer med kusin J och hälsar på. Blir ju inte allt för ofta tyvärr men men då ser man ju fram emot mer när de komer ;)

Nu ska jag göra en god sallad så vi får höras vidare =)

hoppas ni har haft en trevlig helg =)

Kram familjen Nilsson/Galerius

Måndag igen och ledig, men?

Vad ska man hitta på. I lördags var jag med jobbet på dagskryss. det var riktigt roligt och lyckat.. god mat och underbart sällskap.Det blev dans, dricka, taxfree och massa skratt.
När vi kom till norrtälje gick jag och några till mot kina för att inta lite god mat =). Närd et var klart åkte ett gäng hem och vi resterande åkte till piren för att kalasa vidare. Inte direkt något roligt ställe tycker jag. Men som sagt hade man ju helskönt sällskap =).
Jag avrundade kvällen vid etttiden och beställde taxi hem. Jag var hemma vid halv 2 och då mötte jag grannen under oss som berättade att vattnet hade pajat ytterligare en gång av hundra. kul kul. Idag fick vi det fixat i alla fall så nu e vi normala igen =)

I söndags mådde man ju inte helt hundra men det var barnloppis i brogården i roslagsbro så jag tog med mig Alice och åkte dit med Carola eftersom jag inte var direkt körbar. Hittae några fynd men inge märkvärdigt =) men denna dress köpte jag i alla fall till Alice, riktigt söt var hon i den =) haha




gulle min.

Jag köpte även en tårta i trä med spade, ljus och lite till.  En kamera till alice och en stor ödla som var skithägtig =)
 Det var min helg det =)

Har ni haft det bra ?

tjeling

Nu har jäntligen fått komma tillbax till jobbet =) har jobbat tre dar nu =) imorgon e jag ledig och tänkte försöka hitta på något kul. På lördag åker jag med mina kära arbetskollegor till åland med vikingline. Det ska bli så himla kul och jag tror att det kommer bli såå lyckat.
LÄNGTAR.

Har inte så mycket mer att säga för tillfället så vi hörs =)

Fredagsmys

Idag e det fredag igen. så konstigt va haha. Idag blir det nog en lugn kväll hemma med familjemys. Blev så sent igår =) Men det var det värt.

Igår på dagen gick jag ut ett tag med barnen och även C och barnen kom ock vi tog en promenad. Var så skönt väder så =)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mysig liten tur tycker jag, Sen var det bara att skynda på hem för att laga mat till barnen för när Jocke kom hem skulle jag ju iväg till Ikea med C och J. Det blev ikea var klara strax innan 20.00 och åkte sen vidare till Max för att äta. där blev vi sittandes i typ 2 timmar och bara hade det jättetrevligt och snackade. blev ill  slut en kopp kaffe och sedan hemfärd =)
När jag stängde av bilen hemma var den nästan halv tolv och jag var helt slut så det var bara till att gå och lägga sig =)

Men detta blev det i alla fall:







Och lite mer skit såklart men det hör ju ikea till =)

fick en gammal telefonbänk av min syster och sambo som jag har nere i hallen nu och jag tycker det har blivit jättemysigt med den där nu =)



det var allt för idag nu ska jag åka med kära mor in till staden och handla. '

Trevlig helg till er alla =)

Ikea

Ikväll åker jag, C och förmodligen J till ikea i uppsala. Utan barn måste då tilläggas =) Ska bli kul. Jag ska köpa mig en ny lampa till sovrummet e det tänkt men har inte hittat någon ännu. så jag tar bilen till ikea och hoppas på lyckan =)
Kul med såna här spontana saker. Nog om det =)

Nu börjar solen lysa fram och jag har planer på att ta mig ut en stund med barnen när Jesper sovit middag =) Måste ju ta tillfälle och nu har dom vart hemma och inne länge nog =) Luft,luft luft.

Imorgon ser det ut som att det blir jobba i alla fall, och det hoppas jag verkligen. Måste verkligen få lite socialt umgänge nu.

hej hopp

Toy story

Har idag vunnit ett bud på en jättefin toystory gardinkappa till Jesper som e helt galen i sitt toystory. Han kommer bara att älska denna.


Visst e den bara så fin =) Så grymt nöjd =)

Underbart fin dag idag =)

Idag verkar barnen piggare och febern borta typ. Ska vara hemma idag och imorgon, och på fredag hoppas jag kunna åka och jobba igen.

Idag ska jag försöka ta mig till staden och handla lite. Måste köpa mig en taklampa till sovrummet och en lampa att ha på bänken nere i hallen =) Så det blir med andra ord en sväng på Rusta.
Sitter och funderar vad man ska äta för mat idag. Skulle vara gott med Lasagne, mums. Tänkte även försöka baka nån god kaka idag. En god och kladdig kladdkaka kanske.
Men det e mycket man vill göra men får se vad lusten säger lite senare =)

Nä lägga grinigt barn kanske så man kan åka in senare då =)

Tjingeling

Sjukstuga...

Här hemma går febern inte riktigtner ännu. Får se hur det blir med jobb imorgon.

Igår när min karl kom hem så kom han med dessa.



Dom kan karlar när dom vill =) Tack älskling.

E så tråkigt att bara vara hemma, men vad gör man.

RSS 2.0