Dagen är

Äntligen över. hemma och ska när som gå och sova men var tvungen att flukta lite på datan först. imorgon blir det jpbb sen iväg på hemligheter. mer kommer om det. e egentligen inge spec men ändå =) tänkte om man nån gång i nästa vecka skulle ta sig en tripp till åland för karln behöver påfyllning av snusförådet.
Någon som känner sig sugen?

Tänkte även försöka nåt här framåt och åka och hälsa på min syster i södra täljet. Var länge sen nu. får försökla klämma in det med allt och så måste självklart hon ha tid me =) brukar ju va ett plus.

nä nu blir det sängen. Sov gott kära vänner för nu somnar jag ; )

Sitter här och ....

Sitter här och funderar vad jag ska skriva. Känns inte som det finns så mkt att skriva men det släpper nog snart.
Undrar och undrar om jag hinner få min maskeraddräkt tills på lördag skulle ju vara katastrof annars ju =( vad skulle man då hitta på.
Ska verkligen bli kul på lördag =)

 På tal om helt annat, e inte alltid lätt att få tag på människor som man vill träffa och bara prata med NÅN gång då och då. Vet inte varför man egentligen anstränger sig när man ALDRIG får någon respons. ska nog lägga ner den biten jag med tror jag.

Igår va bar n hemma hos min kompis S efter att jag slutat jobba. Vi var ute en stund i det vita landet men blev för kallt så vi gick in och drack kaffe och åt lite mellis, du e så duktig och fixar du. Senare ble vi bjudna på mat. Dt var jättegott MMM
Tack för en trevlig dag babe=) kul att ha dig som vän =)

Glömt att ladda min kamera i evigheter nu känns det som. kanske skulle ta mig i kragen och göra det. missar ju så mycket fina bilder ju =(

jaha ska snart åkt och lämna mina barn för att åka på min andra introdag i B-hamra på andra avdelningen =) kul.

hej hopp så länge.


Hej mitt vinterland....

Gud så det snöar ute e ju så fantastiskt vackert =) men nu får det räcka ett tag tycker jag nu kan det som kommit ligga kvar ett tag =) Måste försöka ta mig ut härifrån idag in till staden men det får bli en sakta färd. Vill inte åka i diket =)

Måste köpa kattmat, öl till karln, vinterskor till mig, har ju bara mina tunna stycken =( skulle även behöva ett par termobyxor, så jag och barnen kan gå ut och rulla i snön =) för nu entligen kan jag hitta ett par termo som passar vilket aldrig tidigare hänt typ.

Sist jag köpte nya mjukisar så köpte jag dom i strl L. En ganska grym känsla. har även kunnat börja handla kläder på en VANLIG avdelning i klädbutiker. Som ni säkert förstår e det ett förstapris för mig. har ju alltid gått i mina t-shirtar och mjukisar. vilket jag i o för sig gör nu med men inte ALLTID utan jag kan även sätta på mig något respektabelt =)

Vikten min går ganska eller väldigt sakta nerför. väger nu 106 kg vilket e -40 kg på 7 månader. -22 kg sen op 14/7-2010. det e ju en bra bit på vägen.
Anledningen till seg nedgång ligger mkt i mig själv men har tagit nya nu och kör på stenhårt.

häromkvällen så var jag med min kompis J och tränade på Actic (gamla nautilus) uppe vid ok. Vilket ställe kommer absolut gå dit igen. fanns ju även pool så man kan simma. tycker jag var ett jätteplus =)

ja det var en liten uppdatering i alla fall. Har ju inte så mkt tid nu jobbar en hel del, för det mesta kvällar men även några dagar =) Älskar verkligen att jobba och trivs så grymt bra på grinds servicehus där jag jobbar mestadels av tiden. underbara arbetskompisar =) nära till dagis och nära hem. kan det bli bättre.

hej hopp


Trevlig lördag

I lördags var jag och ett gängtjejer ute och åt en bit mat. Jag hade hela tiden sagt att jag var sugen på att gå vidare efteråt men alla sa blankt nej. C körde eftersom hon började jobba dan efter =) men men det blev inte riktigt som tänkt. vi gick ut allihopa på teatern, med en snabb förtitt på pubhörnet =) Vart en sen och väldigt rolig natt. Även C ställde bilen i norrtälje och tog sig en svängom.
En väldigt lyckad kväll, hade verkligen jättekul. vi hade beställt skjuts kl. 3 utanför teatern för hemfärd av systers sambo M verkligen jättesnällt att du ställde upp. om två helger ska jag på maskerad med jobbet. haha hoppas det blir kul.


Funderar grymt på denna dräkt. Tvärcool ju =)

S och jag satt hemma och förfestade lite här hemma och sminkade oss. tack för trevligt sällskap.








hade tyvärr inge batteri i kameran för utgång så där fick jag inga bilder =)

Gud så det snöar idag perfekt tills det e dags för adventspynt =) Kan ni fatta det e första advent på söndag. nyss vard et ju sommar känns det som =)
men det e  det nog snart igen.

nä nu ska jag fixa lite här hemma innan det blir dags för jobb =)

Hej sålänge =)


Längtar tills nästa lördag...

Då blir det utgång med några tjejer, ut och äta en god bit mat på ett glas och sen får man se vad som händer =) Jag e i alla fall sugen på att gå ut en sväng. Och så kommer det att bli =) hoppas att många e på bara. fick avboka jobb imorgon tänkte att det var bra med en extra dag för barnen att vara hemma så man e riktigt säker  på att de e friska =)
Ska verkligen försöka ta mig i kragen och gå ut eller något med dom, synd att vädret e skit bara,blött och jävligt och man har ju inte direkt några bra vinterskor =( Måste nog tänka på att börja kolla på det. inte kul att vara blöt hela tiden =)

Jaha så ser det ut för mig för tillfället i alla fall. hoppas bara att jag hittar ngt fint att ha på mig men det löser sig nog.



Jesper roade sig med att leka i skötbordet. han har ju kommit på att man kan leka där =) Gullunge min


ja dom e roliga barnen

Lägger även upp ett par fina bilder på min älskade syster opch hennes docka (min guddotter) Linnea.
.







haha ditt lilla charmtroll =)

Nr 2 magsjuk också

Igårkväll började stackars Alice spy hon med men sen sov hon hela natten och sen har det inte vart någe mer =) Skönt.
Fy vilket helt totalt värdelöst väder det e man blir ju verkligen på sååå bra humör att behöva sitta och glo på det usch.

men men får nog vara hemma måndag också så man e helt säker men vi får se.

hej hopp


Magsjuka

Inatt ställde sig jesper upp i sängen och grät stackarn. tyckte det luktade konstigt men gick och gjorde välling som alltid när han vaknar. när jag sedan går in så tänder jag lampan och där står en nerdränkt liten kille i sina egna spyor =(
Det var bara att ställa honom i duschen vilket inte brukar vara så populärt men vad ska man annars göra.
bädda rent i sängen och sen sov han hela natten.
Idag e han ganska gnällig och lite ofräsch i magen. hoppas bara att det går över för jag har jobb för hela nästa vecka.

Ja med andra ord årets första magsjuka =( och förmodligen inte den sista.

skulle åkt och badat....

Idag i rimbo badhus med syster yster och linnea och även vänner till henne men precis när jag och jesper e på väg mot rimbo så ringde telefonen. det´var jobbet på grind som ville att jag skulle börja jobba vid tolv =) tråkigt men behövligt så avstod jag badet.
Men jag tänkte försöka få in nån dag i nästa vecka istället för ett litet badäventyr =)

har precis kollat på bonde söker fru, ja vad ska man säga hahaha

trött som PIP så nu säger jag tack och god natt

En späckad helg med kalas

Nu e kalas och sånt över för ett tag fram över. Har verklien varit jättelyckat. Lite bilder kommer här:


























älsklingen blåser sina ljus =)






det var familjekalaset det, och här kommer söndagens barnkalas =)














Ordnade en liten fiskedamm för barnen =)

Tack alla som kom =)

Måste kila nu barn ska till dagis =)


Redan 3 hela år imorgon

Som ni säkert fattar e det Alice jag pratar om. Min tjej blir större imorgon eller åtminskone äldre =)

Idag var det inte tänkt att jag skulle jobba men så blev det =9 så det har vart full rulla så här på kvällen. Jag har bakat tårtbottnar, gjort algrensbilarfluff till ett lager på tårtan, skurat och dammsugst golven, jocke har vart jättesnäll och hjälpt till att bada barn och diskat =) Älskar dig herr Galerius =)

Så imorgon blir det släktkalas för familjen =) Sen på söndag så blir det barnkalas med lite lek och fiskedamm, ska bli kul alice fick hjälpa mig att fixa påsarna, hon tyckte det vaer jättekul att få hjälpa mamma lite =)

Imorgon blir det lite mer fix men känner nu att jag ska sätta mig en liten stund =)

så fortsättning följer nästa gång =)

trevlig helg på er alla =)

Ps. ja jag tycker om smilegubbar hahahah

RSS 2.0