Glad påsk i efterskott då :)

Nu var denna påsk över den med. Har ni haft det trevligt? Jag har jobbat hela påskhelgen men har slutat 2 varenda dag så jag klagar inte ja. Bra pengar och så. Blev en god påskmiddag och en långpromenad på kvällen. Riktigt skönt i detta underbara väder. Jesper blev tyvärr sjuk i fredags men har repat sig nu så gott som. Idag ställde kära mor upp och passade dom nån timme så jag kunde åka och jobba. Tack kära mor för att du finns:) jaha vad har annars hänt. Igår ringde jag över kära röster med familj som kom och var här hela dagen. Fika, städning av bilar, mat, en fin bränna och till slut åkte vi hem till mor och lämnade tillbaka hennes bil som jag hade lånat. Tack för hjälpen matte:) ja ha så så ligger de till. Ha det så gott så länge så hörs vi snart igen:)

Nu e jag här igen ;)

Tänkte lägga upp lite bilder men första lite uppdatering då.
Igår var jag, barnen och kära mor ute på Värmdö för att hälsa på min rara lilla mormor. Det vart en lång och trevlig dag och var inte hemma förrens närmare nio på kvällen.
det blir ju oftast att tiden far iväg när man åker dit för första blir det oftast fika och så sitter man och pratar en hel del eftersom man inte ses allt för ofta sen brukar vi även äta något gott till mat och igår blev det en jättegod wok med ris till. smaskens. Eftersom hon inte får hjälp så ofta så hjälpte jag henne även att ta ner lite ljusslingor och sådant så det blir vår nån jävla gång =)
Efter mat och efterrätt så åkte vi en sväng till brisak. Det e väl en affär med lite billigare saker, hittade några saker i alla fall =)

 
Köpte med en målarbok och lite pennor så dom har lite och göra under tiden vi kärringar snackar skit ;)
 
Här sätter vi barnen när dom blir för bråkiga hahahaha nä då så elak e inte ens jag men dom lekte bra och länge där och hade verkligen jättekul =)

I förrgår så färgade jag håret igen va trött på den jag hade och jag e så grymt mycket nöjdare såhär =)

 
      Efter                                                                          Före

Vad tycker ni?

Förra helgen var vi ju hos far och hämtade elbilen till barnen och här kommer några bilder därifrån =)

 
 
 
 
 

Det var allt för denna gång men vi hörs en annan dag då =)

Oj oj oj...

Det var visst ett tag sen jag skrev här hihi. Men ibland har man inte bara lust att skriva. Ja, ni vet hur det är.
Denna vecka har jag inte vart riktigt på topp inte. Känt mig hängig och yrsel i knoppen. mår nu bättre men e inte helt hundra.
Annars har denna vecka vart lugn. jobbat och stått i.
I torsdags när vi kom hem från jobb/dagis så passade vi på att vara ute i det fina vårvädret =) Barnen sprang runt och lekte och hoppade i vattenpölar, gungade, lekte i sandlådan mm. Var verkligen jättemysigt =)
Efteråt var det bara att slänga overallerna i tvättmaskinen ;)
Igår var jag och familjen i skogås och hälsade på min kära far =) Han hittade förra året en elbil som barnen kan köra själva och jag frågade då om jag inte kunde få den =) Men inte. nu ett år senare försökte jag igen och igår så hämtade vi hem den. Lite träning sen kan ju alice åka in och handla åt oss hahaha.
Idag blir det Ikea med mor och barnen, ska bli trevligt man åste ju hitta på något i detta SKITVÄDER ju, så vad passar inte bättre då haha.

Tänkte lägga upp lite bilder men är för lat för att hämta kameran så det får bli en annan dag =)

hur har eran helg vart då?

RSS 2.0