Fredag =)

Idag var det fredag IGEN då. skulle jobbat idag men Jesper blev sjuk igår och fick 40 graders feber så det blev till att vabba idag då =)
Igår så köpte vi äntligen våran tomt, så nu e det bara att se framåt =) Blir väl till att lägga avlopp,infiltration och brunn här under sommaren så då bvet man vart karln kommer hålla hus HAHA.

I lördags var jag och ett underbart gäng tjejer till åland med vikinglines nyomgjorda Rosella. Den var väl ok men inget märkvärdigt =)
Före vi åkte så var jag och C och klippte oss och jag blev så jävla nöjd asså =)


Vad tycker ni?




Fic en fin partydrink av damerna också. Den var grymt god asså =)











Hade tyvärr ingen bättre bild men de e inte så fulla som man tror hahahaha.

En väldigt lyckad och trevlig resa som jag gärna gör om snart =) På hemvägen gick Jenny och min kära mor fram och fixade så bandet sjöng ja må hon leva för mig, sedan kom en kostymnisse och gratulerade mig på födelsedagen och gav mig en kram och en drinkbiljett i baren. En väldigt kul grej =)

Efter båten så gick vi vidare hem till Helena för lite dricka och upppiffning för att sedan gå vidare ut =)







som sagt en väldigt ttrevlig kväll =)

Imorgon åker Alice hem till sin farmor tills på måndag och har det mysigt med kusinen sin =) Hon har tjatat ochn tjatat sen många veckor tillbaka nu att "jag åka hem farmor snälla mamma". Så nu äntligen skruttan =)

Jag jobbar hela helgen jag så jocke och Jesper får köra dit henne =).

hej så länge

Tack än en gång...

För en underbar dag igår. Jag fick paket av C igår. Har länge velat ha meandis cardigan från förra kollektionen och tanken var att jag skulle köpa den av henne men jag fick den i födelsedagspresent. Blev verkligen jätteglad.
TACK KÄRA VÄN.

Jag har fått ett nintendo wii utav min karl i present med spelet donkey kong till tyvärr så jobbar jag ju ikväll men det får bli spela av imorgon =)

Snart e det dags för jobbet och det ska bli kul det tycker jag =) längtar. Men innan jobbet måste jag åka några ärenden. Ska till banken, sen köpa handskar till jocke sen köpa tvål och tandkräm så han luktar gott när han ska ut på äventyr. =)

På återseende


Idag e ingen vanlig dag....

För det e ju min födelsedag hurra hurra hurra =) lite självgod får man ju vara eller hur ;)

Idag kom min kära mor,syster Sara,M och lilla L på besök och åt tårta och fikade lite. fick ett presentkort på 300:- av mor tack så mycket. Av lillasyster fick jag en mascara som jag ville ha. tack så mycket för att ni kom och gjorde min dag =)






Visst e hon för gullig min lilla mor =)






Fick en gratis 5-6 bitars tårta från Flygfyren för att jag fyllde år. tack så mycket flygis =)

Ska få present av min älskade sambo lite senare idag =) Älskar dig jocke <3
På torsdag åker han upp till fjällen på skoterresa med jobbet. kommer sakna dig gos =)

på lördag blir det Åland för hela slanten ska verkligen bli jättetrevligt. Lillasyster beslutade sig nu för att åka med. Jättekul tycker jag.

Som ni märker så e jag väldigt positiv idag, men vem e inte det när det har vart en så underbar dag =)

tänkte lägga upp en före7efterbild som ni lika som jag nog kommer gilla =)

före:                                                                          Efter:
    

   

Bara 49 kg lättare ;)

Vill även lägga upp bilder på mina älsklingar :

  
  
  
     

Alice e ju inne i en riktig Prinsess-period och jag köpte prinsess-wallies på tradera hon älskade dom. Var verkligen fina =)





Det var allt för mig för denna gång, återkommer om present och resa mm. ha det gott sålänge =)


karolinska igen då =(

Idag e det dags för återbesök på karolinska igen. börjar tröttna nu men ska nog försöka stå på mig så han får operera bort det där. E ju jobbogt för honom också och flänga omkring hela tiden och alla håller på att pilla =(

Annars har veckan hitils och helgen vart lugn i lördags var vi hos ett par goa vänner på mat, var jättegott. Vi fick köttfärslimpa, potatis och hemmagjord gräddsås, Smaskens =)
I söndags åkte vi hem till jockes bror på fika det var jättelänge sen man var där så det var ju kul. Förutom att barnen bråkade någe förjävligt men men det e ju treåringar =)

vikten e på g och det e jättekul verkligen. börjar verkligen känna mig normal nu typ =) i alla fall om man ska jämföra haha.
Ska försöka ta en ny bild inom vilket kvartal som helst och lägga upp en jämförelse. en himla skillnad från förra den tycker jag.

Nä hej hopp

slingning pågår

Sitter för tillfället hemma hos christin med slinghätta på huvet, så snygg så. ¨Men snart e det dags att tvätta ur det och se om det blev något bra resultat =) Jag håller tummarna jag =)
jag får väl helt enkelt lägga upp en bild sen och visa hur det blev =)

imorgon blir det lekstund hemma hos mig med några vänner och barn blir nog full rulle asså. Men det e kul bara det inte blir allt för ofta HAHAHA.

jobbet snart igen då

Tjeling

Gått bra

Idag gick besöket bra med lilleman. Vi fick en tid till karolinska igen den 9:onde för en koll på honom igen. Dom tyckte väl inte att det skulle bli nån op på karolinska så vi får se vad som händer framöver. Börjar bli ganska så tjatigt med sjukhus nu asså. Men vad gör man inte.

Har vart en stund hos min kära vän S idag fick kaffe och en god omelett till lunch, sedan vart det dags för henne att hämta barnen på dagis så jag åkte vidare till C en stund. så nu sitter jag här och fördriver lite tid i väntan på att åka till jobbet. hoppas verkligen på en lugn och mysig jobbkväll =)

igår var det ju som sagt meandi-party och det blev några fina inköp ändå. Men ett var faktiskt till mig =) Ett par typ haremknickers i mörkgrått. fina och sköna =)

nu ska jag vara lite social

hej hopp pillesnopp

Jaha ja...

nu e det snart kväll och dags för meandi-party hemma hos J ska bli kul men kollade på nätet och det fanns faktiskt ingenting som föll mig i smaken =/ men men vi får se när man väl e där =) går med insikten för en gångs skull att jag inte ska köpa NÅGONTING.
Lillasyster skulle åkt med men hennes lilla ängel e sjuk och hon har fått ögoninflamation så hon får vara hemma helt enkelt =) kommer ju fler tåg.

Idag har jag och barnen bara vart hemma och haft det mysigt. Mor var här som snabbast på en kopp kaffe och ett paket bacon till mig för just nu håller jag på att laga bacongryta. Såå gott asså =) imorgon blir återbesök nr 3 här i norrtälje och fler kommer det nog bli =( låter lite som att det med tiden kommer att bli operation så man verkligen får bort den men  vi får ju vänta och se helt enkelt. Skulle ju vara det skönaste för hans skull =)

Nu kära vänner blir det lite viktuppdatering=) Weeeeiiii.

Jag har under nu nästan 2 månader stått väldigt still och har därför inte uppdaterat på den biten eftersom jag inte har haft någon förändring.
Nu har jag äntligen blivit tvåsiffrig, alltså under hundra =) Grattis till mig som jag längtat. Ligger nu på vikten 98.9 Kg. Igår åkte jag och köpte jeans och gissa vad jag hade? Strl 46, det har inte jag haft på många många år. Som störst har jag haft strl 56 så det e 5 storlekar ner i ala fall. sååå himla glad jag e. dom ser ju nästan normalstora ut nu =)
Jag har nu gått ner hela 48 kg, e verkligen en bra bit på vägen nu =) blir glad och börjar le så fort jag tänker på det =)

Denna helg e min lediga och hoppas det blir en trevlig helg med min underbara lilla familj =)

hej så länge goa vänner och ni andra

RSS 2.0