Bilder

Här kommer det bilder från Jespers 2-årskalas. Bättre sent än aldrig =)

 

 

 

 

 

  
 
 
 
Min pappa och farfar
 
Min mor och storasyster
 
Jespr och kusin Isabelle
 
kusin Filippa.                                                           Fick en verktygsbänk av sin mormor.

Nä nu orkar jag inte mer =)

Haft barnfritt över natten =)

Igår ringde jag till min kära mor och frågade om hon inte kunde ta barnen över natten så jag och jocke fick lite egen tid utan våra små vildar =) Dom e underbara men ibland behövs det verkligen. Så jag lämnade dom vid tretiden och sedan åkte jag hem och fixade till mig.
Jag Jocke och vår granne dennis åkte in till havspiren och åt och drack gott. Jag åt rökta räkor till förrätt och bifftoast med grillad halloumi, paprikasås och pommes. de var gott men nackdelen var att man fick sitta och skala räkorna själv vilken inte e så trevligt =( men men.
Efter nån timme avrundade vi med en god kaffedrink och sedan tog vi taxi hem för att sedan bege oss ut på sjön och fiska och bara ha det underbart. Här komme lite bilder från vår mysigt sjötur =)


dennis fick 2 gäddor och fyra abborrar =) Jag fick inte en enda men jag e glad ändå.


Blev sent men man tog sig en välförtjänt sovmorgon idag så. detta behövdes verkligen för att få perspektiv på vissa saker i mitt liv =) Tack mamma jag älskar dig mest av allt =)

Min lilla tjej har fått vattkoppor

Alice fick för en vecka sedan vattkoppor så nu har man en vandrande prickikorv hemma, och det e ju inte alla som har hihi.

men nu e så gott som alla torkade så vi får se hur det går.

Jesper har ännu inte fått några men hoppas på att han får det så det e överstökat =)

Jespers kalas var verkligen jättelyckat. Tack alla som gjorde hans dag =) men har inte kameran med bilderna tillgänglig så det kommer snart. hej hopp


Fråga om före och efter

Jag har ingen bra helbild för tillfället nu efter men ska fixa det och lägga upp.

men här har jag överkroppen i alla fall =)

  

lite skillnad om man säger så=)

men som sagt helkropp kommer =)

Underbara nationaldagen

Denna dag tog vi en spontantur till Furuviks djurpark och kollade på djuren med Syster Sara och familj samt Saras kompisar Mia och Per och deras dotter Matilda. det blev en ihopplockad pastasallad som vi tog med, vart riktigt gott faktiskt. Sen blev det karusellåk och mycket titta djur och krama dom =)

Jesper tyckte verkligen att det var helt underbart förutom när han inte fick vara inne hos sköldpaddorna i timtal ;)

Dom har klappat getterna och fåren och Jesper sprang runt med dom en bra stund, man hade nästan kunnat lämna honom där medans man gick runt haha.
Alice min lilla prinsessa fick rida för första gången och det var nog det roligaste hon gjort tror jag. Hon fick ta 2 vändor när hon ändå höll på =)
Hon var så duktig när hon satt där och det bara glittrade i hennes ögon =) Älskar dig min lilla tjej.


Vi frågade vad hästen hette och han hette Sjuan =) lite guligt.

Alice fick även åka på en flodtur med Matte,Per, Linnea och Matilda. det var roligt det med tyckte hon.Vi har även kollat på Kameler, kängrur, ormar,krokodiler, apor mm mm

 
så här såg mina utslagna hjältar ut efter denna underbara dag. tack så mycket för idag ni som var med =)

och imorgon e ingen vanlig dag för det e Jespers 2-årsdag hurra hurra hurra. jag får ha lite födelsedag på morgonen med dom för ajg jobbar ju tyvärr kväll =( men men han förstår ju inte det ändå som tur e.

Så jag återkommer kanske imorgon =)
hej så länge =)


Glömde ju...

min våg står nu på helt 89 kg. Under 90 helt underbart =) Med andra ord -57 kg. det e helt sjukt att tänka på att jag har gått med en vuxen människa på mig innan haha.

ha det gott

Underbart väder= Jobbhelg =(

Men men varför klaga HIHI. men det kan ju vara fint någon gång när man e ledig så man kan hitta på något mysigt med barnen innan dagen e slut. Till exempel åka till skansen eller liknande. Skulle någon gång här i sommar åkt lite spontant till Furuvik med barnen och de som känner sig manade att åka med =)

idag när jag kom hem var jocke ute med barnen och mysade. Han hade satt jesper i gungan och precis när jag kom hem så hade han somnat och satt sovande i gungan med tummen i munnen. Vart ju bara smälta i mammas hjärta och som tur var hade jag kameran i handväskan =)


Storasyster klappar på jeppan och tycker han e gullig säger hon =) Mina sötsaker =)


Nu ligger han i alla fall i vagnen i tryggt förvar mot mygg och elände. Han verkar tydligen lite känslig mot mygg och får svullnader och så. Kliar gör det med så han håller på att bli galen =(

Annars e det underbart men vad kan det annars vara i detta underbara väder.
Ja just det, på tisdag blir mammas lilla kille hela 2 år.  Sa bli kul så på söndag e det dags för kalas med släkt och vänner =) toystorytårta och massa goa kakor kommer magen fyllas med =) men mer om det kommer. Ha det så gott så länge så hörs och syns vi ; )

RSS 2.0